Hydrauliek

Reedyk is gedreven in hydraulische aandrijving. We zijn gespecialiseerd in onderhoud, aanpassing en verbetering van complete installaties en in het bijzonder van machines met hydraulische onderdelen. Denk hierbij aan de aanlegsteigers van Stena Line, maar ook aan de installaties van Suikerunie en Waterschap.


Kan niet bestaat niet
Wie hydrauliek écht beheerst kan vrijwel elke toepassing realiseren. Juist bij een zeer specifieke vraag of een behoefte aan een functie die nog niet bestaat, gaan onze engineers in de hoogste versnelling. We bedenken de toepassing én leveren deze volledig operationeel op. Zo komen we tot unieke oplossingen.

Reparatie, revisie en onderhoud
Hydraulische systemen blijven aandacht vragen. Regelmatig preventief onderhoud is essentieel voor continuïteit en een lange levensduur. Met Reedyk als uw onderhoudspartner bent u zeker van gesmeerd lopende machines. Mocht een systeem het onverhoopt af laten weten, dan repareren we snel en vakkundig.

Resultaatgericht aan de slag
U bepaalt hoe u met ons samenwerkt. Wij staan zowel op afroep- als op contractbasis klaar voor installatiewerkzaamheden, in bedrijfstelling en de meest uiteenlopende onderhouds- en serviceactiviteiten. Op uw verzoek maken we samen een contract op maat. 

We geven u enkele voorbeelden van recente projecten.
 

Stena Line weer op koers met Reedyk  
Twee grote hydraulische cilinders van ruim 6 meter lang en met een eigen gewicht van circa 3.000 kg per stuk zorgen ervoor dat het laaddek van de Stena Line’s M.V. Transporter op en neer beweegt, zodat de boot efficiënt en vooral snel geladen en gelost kan worden. Deze twee elementaire cilinders lekten echter olie langs de stang en door een ontwerpfout van de scheepswerf waren de cilinderstangen beschadigd. Reedyk heeft deze cilinders gerepareerd en het ontwerp aangepast. En dat alles binnen een tijd van 5 dagen! Wij zijn met recht trots op deze prestatie en de Stena Line’s transporter kan weer onbezorgd het ruime sop kiezen.

   

Stena Line
Hydraulics project - Stenaline  Hydraulics project - Stenaline Hydraulics project - Stenaline

Gemaal Zwartsluisje

Hydraulics project - Gemaal Zwartsluisje Hydraulics project - Gemaal Zwartsluisje

Heeft u ook een project dat wij niet kunnen weerstaan en u geen raad mee weet? Bel gerust!

Wilt u meer weten over hydrauliek en wat we op dit gebied voor u kunnen betekenen? 
Bel naar (0186) 57 20 44 of mail naar info@reedyk.eu