Algemeen
Specificaties

Kleding sorteren

Binnen de kledingindustrie is een goed florerende markt ontwikkeld voor gebruikte kleding, die de vraag naar gebruikte kleding heeft doen toenemen. Deze markt heeft behoefte aan geautomatiseerde productiemachines om de goederenstroom snel en efficiënt te verwerken naar hun klanten en afzetgebieden. Reedyk ontwikkelde en produceerde hiervoor een automatische ontvangst-en sorteerinstallatie. De persinstallatie werkt zelfregulerend op de verwerkingssnelheid van het sorteerproces, wat zorgt voor een snellere doorlooptijd, hoger kwalitatief sorteerproces met als resultaat een hogere opbrengst per eenheid en lagere onderhoudskosten. Kledingpakketten worden efficiënt en effectief verpakt in vooraf geprogrammeerde afmetingen en gewichten, hierdoor zijn ze direct gereed voor verdere logistieke afwerking.

Kleding sorteren

X

Offerte aanvragen

Alle kranen van Reedyk zijn te maken, maar er zijn nog veel meer functionaliteiten mogelijk. Omschrijf uw aanvraag daarom zo uitgebreid mogelijk, zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen. Denk hierbij aan: Wat moet de kraan dragen? Waar moet de kraan zich bevinden? Wanneer heeft u de kraan nodig?


X

Bel mij

Wilt u persoonlijk contact met één van onze medewerkers over de mogelijkheden van Reedyk? Wij nemen graag contact met u op om uw wensen/vragen te bespreken.


X

E-mailnieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuws en nieuwe projecten van Reedyk.