Algemeen
Specificaties

Meetarm Offshore

Vanuit de offshore industrie kwam de vraag naar een multi functionele beweegbare meetarm. Welke onder extreme off shore omstandigheden relevante als cruciale meetgegevens kon vastleggen om het kabelpositioneringproces te kunnen  optimaliseren. Reedyk heeft hiervoor een hydraulische meetarm installatie ontwikkeld die aan alle specificatie-eisen in de off shore omstandigheden zijn metingen kan verrichten. Hierdoor is er een betere vastlegging van de meetgegevens waardoor er exacter kan worden gepositioneerd en het proces kan worden geoptimaliseerd. De voordelen? Optimale reactiesnelheid, betere positionering en hogere efficiëntie als snellere operatie, betere beheersing van de oorzaak en gevolgen. Verhoging van veiligheid en rendementen.

Meetarm Offshore

X

Offerte aanvragen

Alle kranen van Reedyk zijn te maken, maar er zijn nog veel meer functionaliteiten mogelijk. Omschrijf uw aanvraag daarom zo uitgebreid mogelijk, zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen. Denk hierbij aan: Wat moet de kraan dragen? Waar moet de kraan zich bevinden? Wanneer heeft u de kraan nodig?


X

Bel mij

Wilt u persoonlijk contact met één van onze medewerkers over de mogelijkheden van Reedyk? Wij nemen graag contact met u op om uw wensen/vragen te bespreken.


X

E-mailnieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuws en nieuwe projecten van Reedyk.