Algemeen
Specificaties

Mobiel waterpompen

Het Nederlandse Westland wordt getekend door een constante alertheid op onze polderwaterhuishouding. Vanuit de agrarische- als waterschappen was er een gecombineerde vraag naar hulpwerktuigen om deze alertheid te ondersteunen met mobiele hulpwerktuigen. Reedyk heeft hiervoor zelfstandige en onafhankelijke waterpompen en lichtaggregaten ontwikkelt die snel, efficiënt en  doeltreffend kunnen worden ingezet bij calamiteiten als onderhoud en reparatiewerkzaamheden op locatie. Toppunt van inzet van cruciale als effectieve mobiliteit van noodzakelijke hulpwerktuigen als de omstandigheden hiernaar vragen. Voordelen zijn: snellere reactietijd, onafhankelijke en zelfstandig opererende hulpwerktuigen op locatie, snellere interventie, betere beheersing van de oorzaak en gevolgen. Tot slot verhoging van de veiligheid.

Mobiel waterpompen

X

Offerte aanvragen

Alle kranen van Reedyk zijn te maken, maar er zijn nog veel meer functionaliteiten mogelijk. Omschrijf uw aanvraag daarom zo uitgebreid mogelijk, zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen. Denk hierbij aan: Wat moet de kraan dragen? Waar moet de kraan zich bevinden? Wanneer heeft u de kraan nodig?


X

Bel mij

Wilt u persoonlijk contact met één van onze medewerkers over de mogelijkheden van Reedyk? Wij nemen graag contact met u op om uw wensen/vragen te bespreken.


X

E-mailnieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuws en nieuwe projecten van Reedyk.

 • Peinemanmotorlift

  Motorlift Peinemann

  Multi-functionele motorlift om sneller electromotoren uit te wisselen met minimale verstoring van productieproces.
 • Offshoremeetarm

  Meetarm Offshore

  Onze hydraulische meetarm welke onder extreme omstandigheden relevante meetgegevens kan blijven vastleggen.
 • Kledingsorteermachine

  Kleding sorteren

  Voor de kledingindustrie ontwikkelde en produceerde we een automatische ontvangst-en sorteerinstallatie.