Algemeen
Specificaties

Motorlift Peinemann

Vanuit de petro-chemische industrie kwam de vraag naar een multi-functionele motorlift. Door deze motorlift zou het mogelijk moeten zijn om sneller electromotoren uit te wisselen en hierdoor het productieproces zo min mogelijk te verstoren. Reedyk heeft hiervoor een lichtgewicht hijswerktuig ontwikkeld dat het midden houdt tussen een lift en een hijswerktuig. Deze Reedyk motorliften zijn goedgekeurd  en voldoen aan alle veiligheidseisen van de industrie. Door zijn compacte afmetingen en laag eigen gewicht is het mogelijk om snel en efficiënt te manoeuvreren binnen de complexe productie-eenheden. Dit maakt een snelle uitwisseling mogelijk die heeft geleidt tot lagere onderhoudskosten en een hogere productiviteit van de productie. Voordelen zijn: optimale reactiesnelheid, betere positionering en hogere efficiëntie als snellere operatie, betere beheersing van de oorzaak en gevolgen. Verhoging van veiligheid en rendementen.

Motorlift Peinemann

X

Offerte aanvragen

Alle kranen van Reedyk zijn te maken, maar er zijn nog veel meer functionaliteiten mogelijk. Omschrijf uw aanvraag daarom zo uitgebreid mogelijk, zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen. Denk hierbij aan: Wat moet de kraan dragen? Waar moet de kraan zich bevinden? Wanneer heeft u de kraan nodig?


X

Bel mij

Wilt u persoonlijk contact met één van onze medewerkers over de mogelijkheden van Reedyk? Wij nemen graag contact met u op om uw wensen/vragen te bespreken.


X

E-mailnieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuws en nieuwe projecten van Reedyk.