Nieuws

< Terug naar overzicht

Reedyk op BAUMAG in Zwitserland


Vanaf 22 januari a.s. staat Reedyk op de BAUMAG beurs in Luzern, Zwitserland, samen met onze Zwitserse dealer Nellos AG.


De BAUMAG is een bouwmachine beurs (20.000 m2) die elke twee jaar wordt gehouden in Messe Luzern. Sinds 1984 is deze beurs het trefpunt voor de industrie en de spil van de bouwsector met een industrie-specifieke onvergelijkbaar aanbod en trekt ca. 17.000 bezoekers uit Zwitserland en omliggende landen. Er zijn ruim tweehonderd exposanten waaronder Nellos met een vertegenwoordiging van Reedyk.

De Zwitserse beurs is geliefd bij de bouwsector en kenmerkt zich door een zeer geïnteresseerd publiek. Voor het eerst strekt deze beurs zich uit over vier hallen en het buitenterrein. Op de beurs zal Nellos/Reedyk vertegenwoordigd zijn met een PC4405EX (ATEX) pick & carry kraan. Deze krachtpatser is speciaal gebouwd voor gebruik in een omgeving met gevaarlijke stoffen. De compacte vorm in combinatie met ongeëvenaarde capaciteiten zijn ook in Zwitserland niet onopgemerkt gebleven.

Wilt u naast wat ski plezier ook weer helemaal bij zijn op het gebied van hijs- en hefwerktuigen dan bent u van 22 tot en met 25 januari van harte welkom op de BAUMAG in Luzern. U vindt ons in Halle FG, stand 14. 

Voor meer informatie over de BAUMAG, klik hier.