Nieuws

< Terug naar overzicht

Een nieuwe C3412 met JIB voor kraanbedrijf Gaffert B.V.!

Kraanbedrijf Gaffert, uit het Noord-Brabantse Veghel, heeft een nieuwe kraan aan het machinepark toegevoegd: Reedyk’s C3412 met JIB. Met deze nieuwe kraan wil Gaffert zijn traditionele marktsegementen uitbreiden.

Momenteel concentreert het kraanbedrijf zich op drie disciplines: exceptioneel transport, kraanverhuur en machineverhuizingen. Bij machineverhuizingen gaat het om een combinatie van zowel horizontaal als verticaal transport. Hierbij zijn de ruimte en mogelijkheden vaak beperkt zijn. Gaffert verzorgt de complete verplaatsing van kostbare inventaris. Of het nu om machinerollen, vijzels, hefsystemen, heftrucks, hijskranen of diepladers gaat, voor iedere klus hebben zij het geschikte materieel.

Met de nieuwe C3412 met JIB wil Gaffert nu ook hun diensten en services uitbreiden naar de meer specialistische industriele toepassingen als reparatie, onderhoud en machineplaatsingen in combinatie met montagewerkzaamheden in bijvoorbeeld de voedingsmiddelen-, productie-, equipment-, maak- en petrochemische industrie.

Evenals het design is ook de lay-out van de Reedyk C3412 compactkraan speciaal gericht op industriele toepassingen waarbij het gebrek aan ruimte een steeds groter probleem wordt. Met de Reedyk C3412 kunnen verplaatsingen worden gedaan die anders alleen mogelijk zijn door bijvoorbeeld bouwkundige aanpassingen. Het zijn met name de compacte bouw en het verrassende capaciteit van de C3412 die Gaffert heeft doen besluiten om deze compactkraan aan te schaffen om dit specialistische deel van de markt te gaan bedienen. 

 
Op de foto: Dirk Reedijk en Theo Gaffert