Nieuws

< Terug naar overzicht

One-stop-shopping: dát is Reedyk

Of u nu een standaard kraan, een kraan op maat, een hydraulische oplossing of iets totaal anders nodig hebt: Reedyk kan én doet het allemaal. Wist u namelijk al dat wij de onderdelen van onze kranen door middel van onze watersnijmachine op maat maken?

Wie hydrauliek écht beheerst kan vrijwel elke toepassing realiseren. Juist bij een zeer specifieke vraag of een behoefte aan een functie die nog niet bestaat, gaan onze engineers in de hoogste versnelling. We bedenken de toepassing én leveren deze volledig operationeel op. Zo komen we tot unieke oplossingen.

Ook in onderhoud bent u bij Reedyk aan het goede adres. Laat uw technische installaties onderhouden door de specialisten die elke dag het beste uit machines halen. Juist doordat we gespecialiseerd zijn in maatwerk, revisie en optimalisatie kennen we elk detail en weten we precies welke onderdelen de meeste aandacht vragen. Met Reedyk als uw onderhoudspartner is continuïteit gegarandeerd.

Van begin tot eind wordt uw product in onze werkplaats in Klaaswaal gerealiseerd. Voel u dus vrij om langs te komen en een kijkje te nemen in onze werkplaats. Zo weet ook u wat wij allemaal kunnen. Maak een afspraak en kom langs.