Nieuws

< Terug naar overzicht

150901 reedyk (8)

Reedyk ontwikkelt unieke, innovatieve test- en meetapparatuur

Dat Reedyk een breed gamma aan compactkranen ontwikkelt en bouwt is voor velen bekend. Dat we daarbij nagenoeg alles in huis doen; van het ontwerp en de ontwikkeling tot aan het bouwen, trekt bijzondere vragen aan van klanten die ‘nergens anders’ terecht kunnen. 

Zo kreeg Reedyk van een wereldwijde speler binnen de petrochemische- en offshore-industrie de vraag om test- en meetapparatuur te ontwikkelen die tot op dat moment nog niet bestond. Er was een idee en strak omlijnde specificaties van wat de apparatuur moest kunnen. Maar hoe dat geëngineerd en gebouwd moest worden, daar had de opdrachtgever tot op dat moment nog geen goede partner voor kunnen vinden. De zoektocht eindigde bij Reedyk. Met het vragen- en eisenpakket is Reedyk tot een oplossing gekomen waar we de afgelopen 14 maanden hard aan gewerkt hebben, naast de productie van ons kranengamma. Het resultaat is een unieke machine, eigenlijk een unieke methode, om de productieprocessen en installaties in de petrochemische en offshore-industrie te meten. Zowel op het gebruikte materiaal, de duurzaamheid als het veilige werken in ‘heavy duty’ omstandigheden. We zijn er enorm trots op dat we een dergelijk hoogwaardig product volledig in eigen huis hebben kunnen engineeren en bouwen met zelf opgeleide mensen. 

Het ‘one stop shopping model’ wat Reedyk hanteert, waarbij we naast goede werktuigbouwkundige installaties nu ook nauwkeurige besturings, meet- en regelsystemen bieden blijkt in de praktijk te werken. Innovatie is de drijfveer van al onze medewerkers en dat leidt tot blije klanten zowel in Nederland als inmiddels in 10 Europese landen. Waarbij het voor iedere klant voorop staat dat ze de laatste technologische ICT-structuren in één hand willen hebben. Reedyk geeft graag antwoord met een verrassende en innovatieve oplossing.