Nieuws

< Terug naar overzicht

Wij heffen op 2015!


Vanuit Klaaswaal de allerbeste beste wensen voor een gezond en gelukkig 2015, namens het gehele team van Reedyk. Precies in die volgorde. Want niets gaat boven een goede gezondheid al vergeet je dat soms bijna in de hectiek van de dag.


Voor ons ziet 2015 er prima uit. We kijken uit naar de realisatie van de nieuwbouw en zijn volop bezig met de bouw van onze prachtige kranen. Uiteraard staat ook de productontwikkeling van onze kranen niet stil. Nieuwe wensen en eisen uit de markt inspireren ons om telkens weer met nieuwe innovaties te komen. Daarover gaat u zeker meer horen dit jaar.

Daarnaast ontwikkelen we nog steeds branche vreemde machines op verzoek van klanten en relaties. Vaak machines en apparatuur die nog niet bestonden, of bestaande machines waarvan ons relaties denken dat wij een betere of effectiever oplossing kunnen bedenken. Ook op dat vlak verwachten we veel nieuwe ontwikkelingen het komende jaar. Onder het motto ‘kan niet bestaat niet’ gaan we vele uitdagingen aan, met succes. Dus heeft u nog een uitdaging, we denken graag mee. Het kan ons niet moeilijk genoeg zijn.

Wij heffen graag met u op 2015, in goede gezondheid en voorspoed.