Over Reedyk

160112 reedyk team (2)ab

"Precies wat u nodig heeft"

Reedyk bundelt expertise in hydraulica, mechanica, besturingstechniek en elektrotechniek om voor u een oplossing op maat samen te stellen. Van een complete compactkraan tot de optimalisering van uw hydraulische installatie. Als er geen standaard antwoord voorhanden is, zijn wij op ons best. Voor het overzicht onderscheiden we vier divisies: compact cranes, hydraulics, waterjet cutting en industrial maintenance. De vier divisies versterken elkaar elke dag om u morgen nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Creatieve innovatie
We investeren volop in productontwikkeling en -vernieuwing. Als het beter kan of niet te koop is, dan ontwikkelen we het in eigen huis. Momenteel staan er maar liefst vier octrooien op naam van Reedyk. Eén daarvan is een draadloze afstandsbediening met als basis een tabletcomputer. Niet te koop, dus zelf ontwikkeld. Alles start vaak met een ogenschijnlijk simpele vraag, maar groeit zo maar uit tot de ontwikkeling van een unieke oplossing. Zoals een explosieveilige minihijskraan voor Koninklijke Shell.

Reedyk in beeld

Externe kracht: hechte samenwerking leveranciers
Maatwerk op hoog niveau vereist hechte samenwerking met leveranciers. We geven het vertrouwen aan één leverancier per productgroep die alles aan ons levert. Zo ontstaat optimale ondersteuning van de leverancier en besparen we veel tijd. Daardoor kunnen we u een hoger serviceniveau bieden en de resterende tijd investeren we weer in productontwikkeling.

Interne kracht: zelfstandige en betrokken medewerkers
De kracht van Reedyk is voor een belangrijk deel de zelfstandigheid van ons team, betrokkenheid bij het bedrijf en openheid in de bedrijfsvoering. Geef iedereen het vertrouwen om te doen waar hij of zij goed in is, is hier het uitgangspunt van eigenaar Dirk Reedijk.

Grensverleggend in MVO
Slimme machines werken ook mee aan een beter milieu. Duurzaamheid betekent voor ons allereerst een lange levensduur. Tevens hebben we bijvoorbeeld ook de eerste minihijskraan op een Lithium-accupack ontwikkeld. Een machine zonder uitstoot, maar ook flexibeler in te zetten. Zo zoeken we steeds naar de optimale combinatie tussen MVO en productverbetering.

Samen met u verder groeien
We maken een sterke ontwikkeling door en daardoor maken steeds meer opdrachtgevers kennis met onze innovatiekracht. Ook voor uw specifieke behoefte ontwikkelen we een oplossing op maat. Wilt u daar meer over weten? Neem contact met ons op via +31 (0) 186572044 of info@reedyk.eu, dan maken we direct een afspraak. 

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een door Kenteq gecertificeerd erkend leerbedrijf. Bekijk hier ons certificaat. Wij staan garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen.